IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Директор в „Галакси Инвестмънт Груп“ стана „Хотелиер на годината“ 2022

В портфолиото на компанията влизат InterContinental Sofia, Hilton Sofia и Barceló Royal Beach в Слънчев бряг

13:47 | 15.06.22 г.
Автор - снимка
Създател
Директор в „Галакси Инвестмънт Груп“ стана „Хотелиер на годината“ 2022

Живко Иванов, асет мениджмънт директор на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“, е тазгодишният „Хотелиер на годината“. Той беше отличен лично от министъра на туризма Христо Проданов за високите стандарти в управлението на богатото портфолио от международно брандирани хотели на компанията, сред които InterContinental Sofia, Hilton Sofia и Barceló Royal Beach в Слънчев бряг.

„„Галакси Инвестмънт Груп“ е компания, която активно инвестира в развитието на българския туризъм. През 2018 г. рискувахме и открихме най-луксозния бранд, представен в страната – InterContinental - рискувахме, защото не беше ясно дали пазарът е готов за толкова висок ценови и продуктов сегмент. Преди и особено по време на Ковид, нашият обект получи всички възможни награди на веригата за Европа – за качество на продукт, за доволство на гости, за ефективност и др. Тези награди се получават само по един начин – като победиш като показатели всички други хотели InterContinental в Европа“, сподели по време на церемонията Живко Иванов. По думите му в резултат на постиженията в тези тежки времена София стана регионален център на веригата за Балканите.

„В момента, въпреки Ковид кризата, „Галакси Инвестмънт Груп“ инвестира в Hilton Sofia. Целта ни е да превърнем един продукт, проектиран и изграден в миналия век, в най-модерния бизнес хотел в столицата. Интегрираме концепцията „Хотел в Парка - Парк в Хотела“ с най-съвременните решения в хотелиерството, а в конферентния център и зоните за хранене отново рискуваме, като реализираме три изцяло нови бранда на веригата за първи път в Европа. Целта ни е една – да продължаваме да се конкурираме и да бъдем първи не само в София“, допълни той.   

Третото издание на Българските туристически награди определи с гласоподаване на интернационално жури най-добрите хотели в България за 2022 г. в партньорство с Министерството на туризма и Оперативна програма Туризъм – София.

Сред останалите отличени бяха най-добрата туристическа агенция и хотели в категории – градски, зелен-медикал, крайбрежен и концептуален хотел. Велинград беше определена за Дестинацията на годината сред българските градове.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:53 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още